Herfstkleuren en piano : de magie van muziek en natuur

Herfst 2022 4


De herfst brengt een prachtig kleurenpalet met zich mee en nodigt uit tot rust en bezinning. Bij Piano’s Van de Winkel vieren we deze bijzondere tijd van het jaar met een exclusief evenement, speciaal voor onze trouwe klanten op uitnodiging. Op zondag 13 november verwelkomen wij onze jarenlange klanten in ons filiaal te Itterbeek voor een unieke combinatie van muziek en natuur in ons arboretum, waar u kunt genieten van de pracht van de herfst en de schoonheid van pianomuziek.

De magie van herfstkleuren en hun welzijn

De warme tinten van de herfstbladeren – van goudgeel tot dieprood – zorgen voor een rustgevende sfeer die ons helpt te ontspannen en te genieten van het kader. Een streling voor het oog. Wetenschappelijk is bewezen dat tijd doorbrengen in de natuur ons welzijn bevordert en ons helpt om mentale rust te vinden. Tijdens ons herfstevenement krijgt u de unieke kans om de weldaden van de natuur te ervaren tijdens een herfstwandeling in het arboretum van ons filiaal te Itterbeek.

Wandel tussen de majestueuze bomen, voel de frisse herfstlucht en geniet van de serene omgeving. De combinatie van herfstkleuren en pianomuziek zal de zintuigen prikkelen en een gevoel van rust en tevredenheid creëren.

Exclusieve optredens en aperitiefje

Als trouwe klant van Piano’s Van de Winkel geniet u niet alleen van de natuur, maar ook van exclusieve muzikale optredens door en voor onze klanten. Deze jonge en minder jonge pianisten spelen op onze premium piano’s, waaronder merken als Yamaha, Grotrian-Steinweg en Wilhelm Steinberg. Met hun meer dan 140 jaar aan vakmanschap zijn deze pianofabrikanten onze standaard voor klankkwaliteit en duurzaamheid. Na de wandeling in ons arboretum met haar indrukwekkende verscheidenheid aan soorten, sluiten we na de piano optredens de middag af met een gezellig aperitiefje in een ontspannen sfeer waar u kan netwerken met de genodigden.

Piano’s Van de Winkel: premium piano's en onberispelijke service

Bij Piano’s Van de Winkel, met filialen in Brussel en Antwerpen, staan wij bekend om onze kwalitatieve piano’s van wereldmerken zoals Yamaha, Grotrian-Steinweg en Wilhelm Steinberg. Wij verkopen als gerenommeerd bedrijf bewust enkel A-merken die hun deugdelijkheid sedert meer dan 150 jaar hebben bewezen (dus zeker geen ondermerken of minderwaardige Chinese zogenaamde 'huismerken' met als enig doel een verwerpelijke disproportionele winstmaximalisatie), bieden onze klanten een uitgebreide keuze aan betrouwbare silent piano’s, gereviseerde tweedehandse piano’s, vleugelpiano's, en moduleerbare huurkoopopties.

Als familiebedrijf in de tweede generatie hechten wij veel waarde aan kwaliteit, persoonlijke service en langdurige klantrelaties. Onze uitstekende dienst na verkoop omvat jaarlijkse stembeurten, 10 jaar garantie (ook voor tweedehandse piano's) en een zorgeloze levering. Klanten kiezen ons om onze competitieve prijzen, de hoge kwaliteit van onze piano’s, onze hartelijke klantrelaties en onze professionele begeleiding.

Een speciaal bedankje voor onze klanten

Dit exclusieve herfstevenement is onze manier om onze trouwe klanten te bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in Piano’s Van de Winkel. Het belooft een onvergetelijke dag te worden, waar u als genodigde kan genieten van de natuur in ons arboretum, prachtige pianomuziek en een feestelijke afsluiting met een aperitiefje.

Wilt u meer weten over onze piano’s en Silent piano's ? Bezoek ons in onze showrooms in Brussel of Antwerpen en ontdek waarom Piano’s Van de Winkel de keuze is voor muziekliefhebbers die enkel genoegen nemen met het allerbeste.