Speciale actie met extra kortingen tot € 500 op de reeds verlaagde prijzen ! Honderden € gespaard !

Cashback-Play-300x250-1.jpg#asset:109986

Cashback Play 300X250

Yamaha Cashback Actie op Piano's B-Reeks bij Piano's Van de Winkel in Brussel en Antwerpen!

Dit is dé kans om uw pianodroom te verwezenlijken! Yamaha lanceert een uitzonderlijke cashback actie op de gerenommeerde B-reeks piano’s, en bij Piano's Van de Winkel in Brussel en Antwerpen kunt u nu profiteren van deze buitenkans. Ontvang tot €500 cashback op de reeds sterk verlaagde prijzen bij aanschaf van een Yamaha piano.

Waarom kiezen voor Piano's Van de Winkel ?

  • Uitstekende Service van A tot Z: Bij Piano's Van de Winkel staan we voor u klaar, van het eerste advies tot vele jaren na de aankoop. Onze specialisten stemmen uw piano met precisie en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een perfecte klank.
  • Beste Prijzen op het hele gamma: Piano's Van de Winkel biedt de beste prijzen op het volledige gamma, gecombineerd met een service die zijn gelijke niet kent. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste deal.
  • Modulair Huurkoopsysteem: Met ons flexibele huurkoopsysteem kunt u altijd upgraden, aankopen of zelfs stoppen wanneer u dat wilt. U heeft volledige controle en wij staan aan uw zijde om de beste keuze te maken.
  • Uw Beste Pianopartner: Als familiebedrijf sinds 1968 weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om u zorgeloos en vol vertrouwen te laten genieten van uw piano. Wij bieden een breed scala aan merken, waaronder ook collectie tweedehands piano's, zodat u altijd de perfecte match vindt.
  • 10 Jaar Waarborg: Bij Piano's Van de Winkel geniet u van een 10-jarige waarborg op uw instrument. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op fabrieksgarantie en onze uitzonderlijke klantenservice voor een snelle, efficiënte en klantvriendelijke oplossing.
  • Gratis Levering: Bij de aanschaf van uw piano zorgen wij voor gratis levering aan huis (uitgezonderd levering via kraan of raam). Zo kunt u zich volledig richten op uw muziek, wij doen de rest.
  • Gepersonaliseerde ontvangst : Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij meer tijd voor u maken. U kan in alle rust piano's testen zonder dat iemand aanwezig is. U maakt een afspraak omdat een piano selecteren belangrijk is en de nodige uitleg vergt. Samen met u zoeken wij de piano en de formule die best bij u past.

Of u nu kiest voor een nieuwe Yamaha piano al dan niet in een Silent versie, bij Piano's Van de Winkel bent u verzekerd van de beste service, voor, tijdens én na de aankoop.
Kom langs in Brussel of Antwerpen, en ontdek waarom Piano's Van de Winkel al sinds 1968 dé pianopartner is voor vele tevreden klanten.

Uw muzikale reis begint met de zekerheid van een familiebedrijf dat er altijd voor u is.
Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst

(*) Deze actie loopt van van 1 september tot en met 31 december 2024.